Αρχική Κοινωνια Άγιοι Ανάργυροι: “Ξηλώθηκε” ο διοικητής του Α.Τ. – Ποινικές ευθύνες στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης

Άγιοι Ανάργυροι: “Ξηλώθηκε” ο διοικητής του Α.Τ. – Ποινικές ευθύνες στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης

Από antwnio

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και την εξοργιστική απάντηση της Άμεσης Δράσης όταν η κοπέλα ζήτησε περιπολικό.

Όπως έγινε γνωστό, ξηλώθηκε από τη θέση του ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων ενώ ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης είναι αντιμέτωπος με διοικητικές αλλά και ποινικές ευθύνες, ενώ απομακρύνεται και αυτός από την θέση του μετά τη γυναικοκτονία το βράδυ της Δευτέρας (01/04/2024).

Σύμφωνα με το newsit.gr, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες (02/04/2024), από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και διεξάγεται εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται πως το ηχητικό ντοκουμέντο είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Διαβάστε επίσης