Αρχική Πολιτική Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται διαγραφή προστίμων για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται διαγραφή προστίμων για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

Από antwnio

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, όπως ανακοίνωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε, επίσης, ότι στο νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διάφορες ρυθμίσεις για τον χώρο της υγείας και τίθεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση περιλαμβάνεται η ρύθμιση για τη διαγραφή προστίμων σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

«Είμαι πολύ περήφανος, καθώς θα είμαστε με τον κ. Θεμιστοκλέους την Τρίτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου θα γίνει το πρώτο απογευματινό χειρουργείο. Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχει τις περισσότερες αναμονές και έτσι ο κόσμος που περίμενε θα μπορεί πλέον να χειρουργηθεί» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία και στον Ευαγγελισμό.

Πρόσθεσε ότι η ενιαία ψηφιακή λίστα χειρουργείων με τα πρωϊνά και απογευματινά χειρουργεία σε ένα τρίμηνο από σήμερα θα γίνει δημόσια και έτσι ο ασθενής θα μπορεί να βλέπει πως γίνονται τα χειρουργεία με διαφάνεια.

Διαβάστε επίσης