Αρχική Διαφορα νεα Άρθρο του Μανώλη Γιαλούρη Γραμματέα Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ: Αναζητώντας την ηθική κόντρα στην ισοπέδωση

Άρθρο του Μανώλη Γιαλούρη Γραμματέα Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ: Αναζητώντας την ηθική κόντρα στην ισοπέδωση

Από antwnio
Αναζητώντας την ηθική κόντρα στην ισοπέδωση
Η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισε χθες 15/02/24 την ισοπέδωση του θεσμού της οικογένειας και τον εξευτελισμό της πίστης μας.
Γι’ άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι του λαού έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την απαίτηση εκατομμυρίων Ελληνίδων και Ελλήνων, προχωρώντας σε αυτή την κατάπτυστη πράξη.
Τώρα λοιπόν καλούμε όλους όσους αρνήθηκαν την θετική ψήφο στο κυβερνών κόμμα, να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα
1. Τα θέματα συνείδησης και ηθικής που έχετε θέσει, αρκετοί από εσάς, σε δημόσιες συνεντεύξεις θα ξεχαστούν με την ολοκλήρωση της ψήφισης του νομοσχεδίου;
2. Θα παραμείνετε σε ένα κομματικό σχηματισμό ο οποίος καταπατά συνειδήσεις και ηθικές αξίες μόνο και μόνο για την βουλευτική καρέκλα;
3. Θα κάνετε την υπέρβαση να σταθείτε μαζί με τον Ελληνικό Λαό στην προσφυγή στο ΣτΕ που θα πράξει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ή θα παραμείνετε στα κομματικά χαρακώματα ισοπεδώνοντας έτσι κάθε ελπίδα της κοινωνίας για ρήξη με την απόφαση κόλαφο;
Αυτά τα ερωτήματα θα παραμείνουν μέχρι να απαντήσετε ευθέως, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες τις προθέσεις σας.
Μην ξεχνάτε ότι εκπροσωπείτε τους πολίτες που σας ψήφισαν και όχι τον εκάστοτε πρόεδρο κόμματος. Ο κόσμος αυτός στην πλειοψηφία του είναι ΚΑΤΑ και απαιτεί το ΟΧΙ να ακουστεί δυνατά μέσα στην κοινωνία.
Αναμένουμε λοιπόν τι θα πράξετε και να δούμε αν τα ζητήματα συνείδησης είναι πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα ή όχι.
Εμείς ως Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός μετά και την απόφαση του προέδρου μας Φίλιππου Καμπούρη, είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε μέχρι τέλους το νομοσχέδιο, προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Τα χριστά και τα ήθη του λαού μας δεν είναι δυνατόν να καταπατώνται για χάρη των δικαιωματισμών και κυρίως για χάρη της βουλευτικής καρέκλας.
Μανώλης Γιαλούρης
Γραμματέας Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ                                                                                                                                                                                                 

Διαβάστε επίσης