Αρχική Lifestyle “Έκρηξη” Λιάγκα για την εμφάνιση της Σάττι- “Οι ταράτσες με τα σώβρακα του παππού και τις κιλότες της γιαγιάς είναι Ελλάδα;”

“Έκρηξη” Λιάγκα για την εμφάνιση της Σάττι- “Οι ταράτσες με τα σώβρακα του παππού και τις κιλότες της γιαγιάς είναι Ελλάδα;”

Από antwnio

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision με τον παρουσιαστή να ασκεί δριμύτατη κριτική για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η Μαρίνα Σάττι και η Ελλάδα επί σκηνής.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «εθνικό ναυάγιο» την εμφάνιση της Σάττι ενώ φάνηκε ότι δεν του άρεσε καθόλου το σκηνικό με τις ταράτσες της Αθήνας.

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι, εγώ βγήκα και είπα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο οπτικοποιήθηκε μίζερα. Χθες οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα… Αυτή είναι η Ελλάδα;».

Εκνευρισμένος στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι, και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο;».

 

Διαβάστε επίσης