Αρχική Πολιτική Έντονος καβγάς Τσακαλώτου και Λοβέρδου στον αέρα του ΣΚΑΪ – “Είστε ο χορηγός της ΝΔ”

Έντονος καβγάς Τσακαλώτου και Λοβέρδου στον αέρα του ΣΚΑΪ – “Είστε ο χορηγός της ΝΔ”

Από antwnio

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ανδρέας Λοβέρδος «σφάχτηκαν» στον αέρα του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, όταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «τον βασικό χορηγό του 41% της ΝΔ», στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, αναλύοντας το πρόγραμμα και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι «δεν δώσαμε αρκετή ιδεολογική μάχη με τη ΝΔ. Δεν πείσαμε τους πολίτες ότι έχουμε κάποιες αξίες», με τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντάει ότι «έχουμε μπροστά μας μία εκλογική μάχη».

«Έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Θέλουμε μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση», είπε ο κ. Λοβέρδος, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Τσακαλώτου με την κουβέντα του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο βασικός χορηγός του 41% της ΝΔ στις περασμένες εκλογές.

«Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση», απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και αναφέρθηκε στην «αντιπολίτευση του κ. Λοβέρδου στη ΝΔ», με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να γελάει και να απαντάει ότι «δεν υπήρχε πιο βολική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;», ρώτησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και απάντησε πως «είστε ο χορηγός της ΝΔ. Δεν τους ακούει κανείς».

Διαβάστε επίσης