Αρχική Πολιτική Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους “Σπαρτιάτες” ο Διονύσης Βαλτογιάννης

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους “Σπαρτιάτες” ο Διονύσης Βαλτογιάννης

Από antwnio

Ενας ακόμα βουλευτής ανεξαρτητοποιείται από το κόμμα των Σπαρτιατών μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 11 βουλευτών για εξαπάτηση εκλογέων.

Ειδικότερα, την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Διονύσης Βαλτογιάννης, με επιστολή προς τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο κ. Βαλτογιάννης στρέφει τα πυρά του στον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα που όταν είχε απευθυνθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχε κάνει λόγο για «έκνομες και υπόγειες πρακτικές στο κόμμα του» που, κατά τον ίδιο, παρέπεμπαν σε «Greek Mafia και Ντον Κορλεόνε».

Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικών διώξεων για εξαπάτηση των εκλογέων σε βάρος 11 βουλευτών που εξελέγησαν με το κόμμα των Σπαρτιατών, αλλά και του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για ηθική αυτουργία.

Συνολικά έχουν αποχωρήσει από το κόμμα πέντε βουλευτές και συγκεκριμένα οι Γιώργος Μανούσος, Γιάννης Δημητροκάλλης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, Κωνσταντίνος Φλώρος και Διονύσης Βαλτογιάννης.

Διαβάστε επίσης