Αρχική Ελλαδα Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους “Σπαρτιάτες” ο Γιώργος Μανούσος μετά την ποινική δίωξη

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους “Σπαρτιάτες” ο Γιώργος Μανούσος μετά την ποινική δίωξη

Από antwnio

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους “Σπαρτιάτες” ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Μανούσος.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Μανούσου ήρθε μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά συνολικά 11 βουλευτών του κόμματος και του Ηλία Κασιδιάρη.

Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, ο κ. Μανούσος εξαπολύει πυρά κατά του επικεφαλής των “Σπαρτιατών”, Βασίλη Στίγκα και αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα“.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Αξιότιμε κ. Τασούλα,

Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του Προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασίλειου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κ.Ο των Σπαρτιατών.

Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή είχε να κάνει με την πεποίθηση μου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ, θα εκπληρώνω τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύθηκαν.

4 Απριλίου 2024
Γεώργιος Μανούσος
Βουλευτής Β΄2 Δυτικός Τομέας Αθηνών”.

Διαβάστε επίσης