Αρχική Κοινωνια Αρχαία Ολυμπία: Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου (φωτο)

Αρχαία Ολυμπία: Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου (φωτο)

Από antwnio

Το τελευταίο αντίο στην δημοσιογράφο Ίσμα (Ισμήνη) Τουλάτου, είπαν τα μέλη της οικογένειας της, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι και οι συνάδελφοι, στο χωριό Φλόκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η έμπειρη συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του χωριού, που βρίσκεται δίπλα στο θέατρο Ολύμπια, που αποτελεί και την έδρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής, ενώ διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, λίγο πριν πάρει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής και γίνει και η ίδια μητέρα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το κλίμα στο χωριό από νωρίς σήμερα ήταν βαρύ. Ακόμα και οι κάτοικοι που δεν την γνώριζαν καλά, αλλά την είχαν συναντήσει όταν επισκέπτονταν το χωριό, ήταν συγκλονισμένοι από τον πρόωρο θάνατο της από εγκεφαλική αιμορραγία σε ηλικία 52 ετών.

Οι ίδιοι συγκεντρώθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους για το ύστατο χαίρε, ενώ η εκκλησία πέρα από τον κόσμο γέμισε με στεφάνια. Μεταξύ άλλων από την υπουργό Πολιτισμού Λινά Μενδώνη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Άλτερ Εγκο Μίντια και το Βήμα που εργαζόταν, τους συναδέλφους και φίλους που απέκτησε σε αυτή τη μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στην δημοσιογραφία.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης