Αρχική Κοινωνια Αφροδίτη Λατινοπύλου:Πρώτα η Ελλάδα. Πρώτα οι  Έλληνες.

Αφροδίτη Λατινοπύλου:Πρώτα η Ελλάδα. Πρώτα οι  Έλληνες.

Από antwnio

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ είναι το σύγχρονο πατριωτικό κόμμα που υπηρετεί τις ελληνικές αξίες. Την Πατρίδα, τη Θρησκεία, την Οικογένεια και συνολικά την ταυτότητά μας ως  Έλληνες.

Η Ελλάδα του 2024 δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει και περιμέναμε. Μια Ελλάδα που βουλιάζει στην ακρίβεια, την εγκληματικότητα, το δικαιωματισμό και τη woke ατζέντα, την ανασφάλεια, τη λαθρομετανάστευση, την κατάρρευση της υγείας και της παιδείας. Έχουμε ξεχάσει ποιοι είμαστε και που πάμε.
Που είναι η Ελλάδα των αξιών; Του πολιτισμού; Της αξιοπρέπειας; Της ευγένειας; Που είναι η ταυτότητα μας;

Στο εσωτερικό της χώρας μας κάθε λογική φωνή φιμώνεται. Ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας επιβάλλεται μέσα από την ίδια την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά κανάλια. Καλούμαστε να υπερασπιστούμε τις αξίες μας και τα αυτονόητα που πλέον έχουν πάψει να είναι αυτονόητα.

Οι δε Βρυξέλλες έχουν καταληφθεί από μια ελίτ οπαδών της παγκοσμιοποίησης και χρηματοοικονομικούς ομίλους και οι αποφάσεις τους υποκινούνται από τα συμφέροντα αυτών των ομάδων.

Βασικά διακυβεύματα των ευρωεκλογών θα είναι η αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής και ο τερματισμός της woke παράνοιας. Τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να σφραγίσουν, οι λαθρομετανάστες να μεταφερθούν σε κέντρα υποδοχής εκτός Ελλάδας. Η ελληνική πυρηνική οικογένεια να στηριχθεί και να καταργηθεί ο απαράδεκτος νόμος που τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια μπορούν να παντρευτούν και να υιοθετήσουν παιδιά.

Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και την ευημερία μας έτσι ώστε το να είσαι  Έλληνας να συνδέεται αποκλειστικά με την ευτυχία και την περηφάνια. Για το καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους εμάς, στην Πατρίδα μας και στα παιδιά μας.

Δώσε μας της δύναμη να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη ξανά!

Πρώτα οι  Έλληνες.
Πρώτα η Ελλάδα.

Αφροδίτη Λατινοπούλου υπογραφή

Διαβάστε επίσης