Αρχική Κοινωνια Βορίδης: Είναι αποδεδειγμένο πως η τραγωδία στα Τέμπη οφείλεται σε ανθρώπινο σφάλμα

Βορίδης: Είναι αποδεδειγμένο πως η τραγωδία στα Τέμπη οφείλεται σε ανθρώπινο σφάλμα

Από antwnio

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχουν παραδοθεί στη Δικαιοσύνη παραποιημένες οι συνομιλίες των πρωταγωνιστών του σιδηροδρομικού ατυχήματος στα Τέμπη, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ενώ συμπλήρωσε πως είναι αποδεδειγμένο πως η τραγωδία οφείλεται σε ανθρώπινο σφάλμα.

Μιλώντας στο Mega, ο Μάκης Βορίδης τόνισε πως η δικαιοσύνη έχει στα χέρια της την υπόθεση των Τεμπών και θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

«Υπάρχει η ευχή να προχωρήσει η δικαιοσύνη με τον ταχύτατο τρόπο. Έτσι όπως ξέρει η δικαιοσύνη, να αναπτύξει πλήρως τη βεντάλια και τις διαδικασίες της ώστε να οδηγήσει στην κατηγορία αυτούς που πρέπει».

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της «Εστίας» και τη διάψευσή του από τους εμπλεκόμενους, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως το κρίσιμο είναι να πουν όσοι παρευρίσκονταν σε εκείνο το δείπνο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοσέλιδο της Εστίας ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, έστειλε sms στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητώντας να τα βρουν και να ακούσει τους υπουργούς, Σταύρο Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκο, το οποίο στη συνέχεια διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

«Από όλη αυτή τη συζήτηση αναδεικνύεται ότι πρέπει να λύσουμε λίγο τα θεσμικά ζητήματα. Οι εκδότες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, είναι μέσα στον κανόνα της ελεύθερης δημοσιογραφίας. Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αυτό που πυροδότησε την αντίδραση αυτή ήταν η σύνδεση που έγινε από την αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση επέλεξε να ενεργήσει με βάση ένα δημοσίευμα», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης.

Διαβάστε επίσης