Αρχική Πολιτική Βουλή: Καβγάς Γεωργιάδη με τον βουλευτή της Νίκης με τους καλικάντζαρους για τα εμβόλια του κορωνοϊού

Βουλή: Καβγάς Γεωργιάδη με τον βουλευτή της Νίκης με τους καλικάντζαρους για τα εμβόλια του κορωνοϊού

Από antwnio

Σύγκρουση σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου με αφορμή τους ισχυρισμούς του βουλευτή για τα εμβόλια του κορωνοϊού. Ο υπουργός Υγείας, επιτέθηκε σφοδρά στον βουλευτή, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τη φράση του ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια – «καλικάντζαροι» και επιτίθενται στον λαό του Θεού, διότι όπως είπε σπείρει θεωρίες συνωμοσίας εντός της Βουλής.

Απαντώντας στην ερώτηση του κ. Παπαδόπουλου για το εμβόλιο της Astrazeneca, το οποίο όπως υποστήριξε αποσύρθηκε λόγω καταγγελιών, είπε «μου κάνει εντύπωση μεγάλη πάντα, ένας κάτοχος πτυχίου από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό να πρέπει να εξηγώ αυτονόητα ιατρικά πράγματα σε χειρουργό».

Όπως εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το εμβόλιο της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν συμβατικής τεχνολογίας, σε αντίθεση με τα άλλα δύο που χρησιμοποίησαν τη τεχνολογία MRNA. Ο υπουργός Υγείας, υπογράμμισε ότι ο λόγος που αποσύρθηκε το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι διότι δεν χορηγείται, επικράτησε το εμβόλιο της εταιρείας Pfizer. «Το εμβόλιο Astra, που ήταν αποτέλεσμα παλιάς τεχνολογίας είχε μείνει στα αζήτητα. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία απέσυρε το εμβόλιο καθώς για να συνεχίσει να υπάρχει έπρεπε να βγάζει επικαιροποιημένες παραλλαγές που δεν συνέφερε την εταιρεία» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο! Δεν μπορεί να έχετε πάρει πτυχίο ιατρικής και να μην το καταλαβαίνετε», τόνισε ο υπουργός προσθέτοντας ότι «θέλετε να πάρετε κόσμο στον λαιμό σας! Συνεχίζετε στη Βουλή να μεταδίδετε συνωμοσιολογίες και να παίρνετε κόσμο στον λαιμό σας, για ψήφους».

«Η ερώτησή σας για άλλη μια φορά, προκαλεί συνωμοσιολογία με σκοπό να κοροϊδέψετε ανθρώπους καθόσον αποκλείεται να μην γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει εμβόλιο που να ευθύνεται για παρενέργεια 3 χρόνια μετά τη χορήγησή του. Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά για κανένα εμβόλιο μετά από 3 χρόνια. Όλη η ερώτησή σας ανήκει στη σφαίρα συνωμοσιολογίας και όχι στη Βουλή Ελλήνων» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης