Αρχική Πολιτική Βουλή: “Σφάχτηκαν” Θεοδώρα Τζάκρη και Θανάσης Παφίλης – “Δεκανίκι της ΝΔ το ΚΚΕ”

Βουλή: “Σφάχτηκαν” Θεοδώρα Τζάκρη και Θανάσης Παφίλης – “Δεκανίκι της ΝΔ το ΚΚΕ”

Από antwnio

«Άναψαν τα αίματα» στη διάρκεια του προγραμματισμού της συζήτησης της πρότασης του ΚΚΕ για σύσταση εξεταστικής που θα διερευνήσει τα αίτια για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανάμεσα στον Θανάση Παφίλη (ΚΚΕ) και την Θεοδώρα Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Θεοδώρα Τζάκρη αποκάλεσε το ΚΚΕ «δεκανίκι της κυβέρνησης», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Θανάση Παφίλη.

«Δεκανίκι της ΝΔ είστε εσείς, που ψηφίσατε τόσα νομοσχέδια της ΝΔ την προηγούμενη περίοδο. Φοβάστε μη βγουν και οι δικές σας ευθύνες», φέρεται να απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σχολίασε δηκτικά: «Καλά, μην κάνετε έτσι, δεν σας είπε και 5η φάλαγγα», προφανώς αναφερόμενη στην επίμαχη φράση που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που ζήτησε το ΚΚΕ για τα Τέμπη, αυτή θα διεξαχθεί την Τετάρτη, στις 10 το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε επίσης