Αρχική Κοινωνια Βόλος: Απειλούσαν γυναίκα ότι θα την σκοτώσουν και θα της κάψουν το σπίτι γιατί τους “κάρφωνε” στην αστυνομία

Βόλος: Απειλούσαν γυναίκα ότι θα την σκοτώσουν και θα της κάψουν το σπίτι γιατί τους “κάρφωνε” στην αστυνομία

Από antwnio

Μία οικογένεια αποφάσισε να αγοράσει σπίτι., με τα χρήματα που συγκέντρωσε από τους κόπους μιας ζωής, στην περιοχή του Αλιβερίου στον Βόλο, όπου είναι ανεπτυγμένος μεγάλος οικισμός Ρομά.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, οι γείτονες της οικογένειας υποστηρίζοντας πως ακολουθούν τα έθιμά τους, δεν άφηναν κανέναν να κοιμηθεί με τα επαναλαμβανόμενα γλέντια και όταν την εμφάνισή της έκανε η αστυνομία και τα ντεσιμπέλ σταματούσαν, θεωρούσαν πως το «καρφί» βρισκόταν στο απέναντι σπίτι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μόνιμα «κατηγορούμενη» ήταν η 67χρονη γυναίκα που εγκαταστάθηκε απέναντι με την οικογένειά της και το 2021 η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Τέσσερα άτομα, συγγενείς μεταξύ τους, την κατηγόρησαν ότι τους «καρφώνει» στην αστυνομία για ρευματοκλοπές και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Τα άτομα την απείλησαν πως θα την σκοτώσουν και θα της κάψουν το σπίτι. Χθες έγινε η δίκη τους με τις κατηγορίες της απειλής και εξύβρισης και καταδικάστηκε ένας 30χρονος (11 μήνες), ένας 39χρονος (11 μήνες), μια 55χρονη( 8 μήνες) και ένας 74χρονος (8 μήνες), με αναστολή. Το θύμα αρνήθηκε πως τους «καρφώνει» στην αστυνομία και είπε ότι έφτασε σε σημείο να φοβάται για την ασφάλειά της.

Διαβάστε επίσης