Αρχική Πολιτική Δένδιας από Κιλκίς: Η Μακεδονία είναι η πηγή της δύναμής μας

Δένδιας από Κιλκίς: Η Μακεδονία είναι η πηγή της δύναμής μας

Από antwnio

Το Κιλκίς επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ως συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο κ. Δένδιας ξεκίνησε την περιοδεία του από την Μητρόπολη Κιλκίς, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο. Ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με τους δημάρχους Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και στο Διοικητήριο με τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας συνομίλησε με πολίτες για την κρισιμότητα των ευρωεκλογών, στο εκλογικό κέντρο της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ και στη συνέχεια στο καφέ nonna’s στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Προηγήθηκαν χαιρετισμοί του προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ Μηνά Παπαδόπουλου, του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, παρουσία και του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

«Η Μακεδονία είναι η πηγή της δύναμής μας», τόνισε ο κ. Δένδιας. «Κανένα άλλο κόμμα δεν υπερασπίζεται την πορεία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μας. Η Ν.Δ. είναι αυτή που βρίσκεται απέναντι στο λαϊκιστικό ρεύμα που σαρώνει την Ευρώπη.
To κύριο ζήτημα είναι να μην υποτιμήσουμε την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Για εμάς, στη Νέα Δημοκρατία, η Κεντρική Μακεδονία και οι νομοί της είναι η πηγή της δύναμής μας.

Και όπως είχα την ευκαιρία να επισημάνω, υπάρχει διακύβευμα στις ευρωεκλογές, να μην ανακοπεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως το έχει θέσει σαφέστατα ο Πρωθυπουργός.

Υπάρχει, λοιπόν, ανάγκη συστράτευσης και κοινής προσπάθειας και στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και σε όλη την Ελλάδα, για να πείσουμε όσον το δυνατόν περισσότερους πολίτες».

Πηγή: ieidisis.gr

Διαβάστε επίσης