Αρχική Ελλαδα ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την απόπειρα φίμωσης και τον αποκλεισμό σποτ του κόμματος από την ΕΡΤ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την απόπειρα φίμωσης και τον αποκλεισμό σποτ του κόμματος από την ΕΡΤ

Από antwnio

Μετά την εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης και έπειτα από απαντήσεις που έδωσα σε ερωτήσεις που μου τέθηκαν μεταξύ άλλων για την υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλους γονείς, η ΕΡΤ αποφάσισε «δημοκρατικά» να αφαιρέσει το τηλεοπτικό σποτ της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ από τη ροή του προγράμματός της, μόλις πέντε μέρες πριν από τις Ευρωεκλογές.

Είναι αδιανόητο ένα κρατικό μέσο ενημέρωσης να αποκλείει τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές με αστείες δικαιολογίες, αφαιρώντας τους το δικαίωμα να εκφράζουν τις πολιτικές τους απόψεις και πεποιθήσεις ελεύθερα και δημοκρατικά.

Είναι αδιανόητο το βίντεο στο οποίο εμφανίζομαι στο τηλεοπτικό μέσο, να προβάλλεται στο YouTube ως βίντεο με δήθεν ακατάλληλων και επικίνδυνων εικόνων.

Θεωρώ αυτονόητο ότι έχω το δικαίωμα, ως πολίτης αυτής της χώρας αλλά και ως υποψήφια Ευρωβουλευτής να εκφράζω ανοιχτά τις απόψεις μου για την οικογένεια, την πατρίδα και τη θρησκεία μας.

Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό και άκρως δημοκρατικό να εκφράζω τη διαφωνία μου για ανοιχτά σύνορα αλλά και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Οι θέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρες!

Γονείς είναι μία μητέρα και ένας πατέρας και όχι δύο άντρες ή οι δύο γυναίκες.

Είναι απαράδεκτο να λέμε τους γονείς, γονέας 1 και 2.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ φυσιολογικό, ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και να γίνονται πρότυπο οικογένειας.

Φυσικά και έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους οι οποίοι ταυτίζονται με τις απόψεις μου και για αυτό τον λόγο καταδικάζουν την υιοθεσία παιδιών από άτομα ίδιου φύλου.

Και όμως, για αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα ως το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, δηλαδή τα παιδιά να μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και τον πατέρα τους, σήμερα αυτό καταρρίπτεται.

Για κάποιους είναι φασισμός να υποστηρίζουμε το φυσιολογικό.

Δεν είναι όμως φασισμός ο αποκλεισμός μας από ένα κρατικό κανάλι;

Είναι γεγονός ότι η ΕΡΤ σκοπίμως αποφάσισε να κόψει το τηλεοπτικό σποτ της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ μόλις πέντε ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές!

Ενοχλεί η άνοδος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ όπως ξεκάθαρα αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις!

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για τις αξίες μας, την οικογένεια, την πατρίδα, τη θρησκεία.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για να περάσουμε ένα μήνυμα σε αυτούς που μας φιμώνουν.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ

Διαβάστε επίσης