Αρχική Πολιτική Δήμαρχος Ύδρας: Γιατί μήνυσε την Ολλανδή δημοσιογράφο

Δήμαρχος Ύδρας: Γιατί μήνυσε την Ολλανδή δημοσιογράφο

Από antwnio

H Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ αρέσκεται στη διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών για τη δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης εξηγώντας το λόγο που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της.

«Αν κάποιος ανατρέξει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook θα δει ότι φιλοξενεί απόψεις άλλων ανθρώπων που αποκαλούν τη χώρα μας φασιστική, ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα μεταναστών, και προσφύγων, και τα σχετικά. Επίσης μάς προκάλεσε μεγάλη έκπληξη τον περασμένο Μάρτιο όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο νησί μας και υπήρχε ένα πρόβλημα με πολίτες τρίτων χωρών που δε διέθεταν ΑΜΚΑ, και ο δήμος μας ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα να επιταχυνθεί η διαδικασία -ώστε αυτοί οι άνθρωποι για να πάρουν προσωπικό ΑΜΚΑ και να εμβολιαστούν μαζί με εμάς- υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, και με διαστρεβλωμένα στοιχεία και απόψεις προκάλεσε δημοσιοποίηση δυσφημιστικών άρθρων στο εξωτερικό με τάση να λέει ότι κάνουμε διακρίσεις κλπ, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο» δήλωσε ο δήμαρχος Ύδρας.

Το πλέον συγκλονιστικό σε συνέντευξή της πριν μερικές μέρες, εξήγησε ο κ. Κουκουδάκης βέβαια τα ανασκεύασε αργότερα, γιατί κατάλαβε πού έχει εστιάσει η μηνυτήρια αναφορά, είπε ότι στην Ύδρα έχουμε ψηφίσει 50% Χρυσή Αυγή. Στις τελευταίες εθνικές εκλογές, διευκρίνισε ο δήμαρχος, η ΧΑ πήρε μόλις 2,86% δηλαδή 47 ψήφους με τα δεδομένα του μικρού μας εκλογικού σώματος. «Και μόλις άκουσε για τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της βγήκε πάλι στον ίδιο σταθμό και το ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη, όμως απ’ ό,τι φαίνεται αρέσκεται στη διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών για τη δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων. Αυτή είναι η απόψή μου».

Διαβάστε επίσης