Αρχική ΚοινωνιαΟικονομία ΕΕΘ: Η Agrotica μαζί με τις αγροτικές κινητοποιήσεις δεν επηρέασαν τους ρυθμούς της αγοράς

ΕΕΘ: Η Agrotica μαζί με τις αγροτικές κινητοποιήσεις δεν επηρέασαν τους ρυθμούς της αγοράς

Από antwnio

Την ικανοποίηση του εξέφρασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δια του προέδρους του κ. Μιχάλη Ζορπίδη, για το γεγονός πως δεν διαταράχθηκε η ευταξία, η καθημερινότητα και η αγορά της πόλης, κατά την διάρκεια διεξαγωγής της κλαδικής έκθεσης Agrotica και των παράλληλων αγροτικών κινητοποιήσεων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «παρά το γεγονός πως η παρουσία κυβερνητικών στελεχών αρμόδιων για αγροτικά θέματα στη Θεσσαλονίκη λόγω της AGROTICA, μετέτρεψε την πόλη σε επίκεντρο των κινητοποιήσεων, αλλά και παρά την αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω της έκθεσης, οι ρυθμοί της δεν διαταράχθηκαν, το κυκλοφοριακό δεν είχε επιβάρυνση, όπως και η αγορά, με τους επαγγελματίες να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ως εκ τούτου και η τετραήμερη εκθεσιακή διοργάνωση κύλησε ομαλά, και πολύ επιτυχημένα όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία.

Το θετικό αποτέλεσμα για ολόκληρη την πόλη είναι απόρροια του καλού σχεδιασμού και της συνεργασίας μεταξύ ΔΕΘ-HELEXPO και Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα αποτελεί απόδειξη πως με την σωστή οργάνωση, προγραμματισμό και τις κατάλληλες συνεργασίες, η Θεσσαλονίκη μπορεί να διοργανώσει μεγάλα γεγονότα και εκδηλώσεις χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΕΘ.

Διαβάστε επίσης