Αρχική Κοινωνια Εκλογές 2023 -Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ μείωσε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στην πράξη

Εκλογές 2023 -Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ μείωσε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στην πράξη

Από antwnio

Εκλογές 2023: Η πραγματικότητα έχει δικαιώσει την πολιτική της ΝΔ και η μειωμένη φορολογία δίνει αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας, ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη και στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και εχει ως στόχο την ενίσχυση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ και αύξηση του μέσου μισθού στα 1.500 ευρώ, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, η ΝΔ μείωσε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές όχι στα λόγια αλλά στην πράξη.

Περαιτέρω, σημείωσε πως η ΝΔ έχει συγκεκριμένες πολιτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και ανέφερε ότι στη διάρκεια της τετραετίας μείωσε 50 φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, μειώνοντας την ανεργία κατά 6% και αυξάνοντας κατά 300.000 τις θέσεις εργασίας. Αυτήν την πολιτική επιβράβευσαν οι Έλληνες, επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος, στις 21 Μαΐου, δίνοντας στη ΝΔ πρωτιά ακόμα και σε περιοχές που παραδοσιακά ήταν πίσω, όπως οι γειτονιές της Δυτικής Αττικής και της Β΄ Πειραιά. Και τόνισε ότι η ΝΔ καθιέρωσε αφορολόγητες γονικές παροχές μέχρι ένα ύψος, τις οποίες τώρα το ΠΑΣΟΚ θέλει να καταργήσει.

Αναφορικά με την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να φορολογήσει τα μερίσματα, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι η πραγματικότητα έχει δικαιώσει την πολιτική της ΝΔ και η μειωμένη φορολογία δίνει αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης