Αρχική Lifestyle Επέστρεψε στην Αθήνα ο Τάιλερ Μακμπέθ – Θα πάει στην αυριανή ορκωμοσία του Κασσελάκη στη Θήβα

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Τάιλερ Μακμπέθ – Θα πάει στην αυριανή ορκωμοσία του Κασσελάκη στη Θήβα

Από antwnio

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ξανά ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ προκειμένου να δώσει το «παρών» στην ορκωμοσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, Παρασκευή στο στρατόπεδο της Θήβας.

Στις 15 Μαρτίου ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό προκειμένου να εκπληρώσει την σύντομη στρατιωτική του θητεία ως ομογενής. Λόγω της απουσίας του ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να βρεθεί αυτό το διάστημα δίπλα στην οικογένειά του.

Ορκωμοσία και γενέθλια αύριο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σήμερα ωστόσο ο τηλεοπτικός φακός του «Super Κατερίνα» τον «έπιασε» να κυκλοφορεί με τα πόδια στην Αθήνα, μαζί με την σκυλίτσα τους, Φάρλι. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής εκείνος ευγενικά της είπε «πως είναι πολύ χαρούμενος, αλλά βρίσκεται σε μια ιδιωτική στιγμή».

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στον στρατό ο Τάιλερ Μακμπέθ θα δώσει κανονικά το «παρών» στην ορκωμοσία του. Η αυριανή είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τους δύο, καθώς από τη μια ολοκληρώνεται η θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θα γιορτάσει και τα γενέθλιά του.

 

Διαβάστε επίσης