Αρχική Κοινωνια Επιχείρησε διάγγελμα από τις φυλακές μέσω δικηγόρου ο Κασιδιάρης – Αντιμέτωπος με σκληρά πειθαρχικά μέτρα

Επιχείρησε διάγγελμα από τις φυλακές μέσω δικηγόρου ο Κασιδιάρης – Αντιμέτωπος με σκληρά πειθαρχικά μέτρα

Από antwnio

Τηλεφωνική επικοινωνία μισής ώρας με δικηγόρο, είχε το άλλοτε βασικό στέλχος της Χρυσής Αυγής, μέσα από τις φυλακές Δομοκού, μιλώντας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, κατά την διάρκεια της επικοινωνίας τους ο δικηγόρος κατέγραψε διάγγελμα του Κασιδιάρη, κάτι που είναι εκτός των κανονισμών που του έχουν επιβληθεί όσον αφορά τις επικοινωνίες του μέσα από τις φυλακές.

Αν και τις πρώτες ημέρες τήρησε τους κανόνες, στη συνέχεια άρχισε να τους παραβιάζει ξανά, με αποτέλεσμα να είναι αντιμέτωπος με σκληρά πειθαρχικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται πως στις 7/10/2021 το Συμβούλιο των φυλακών, κατόπιν εισήγησης της Γενικής Γραμμετέωςς Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, αποφάσισε τον έλεγχο του κρατουμένου στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, όπου του επετράπη η επικοινωνία μόνο με συγγενικά του πρόσωπα και δικηγόρους, για προσωπικά και οικογενειακά του θέματα και σε οποιαδήποτε παρατυπία θα μπορεί να διακόπτεται η επικοινωνία άμεσα, να ενημερώνεται ο διευθυντής και να ασκείται ο προβλεπόμενος έλεγχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του πολίτη και τη γενική γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής, θα δοθεί εντολή για αυστηρό – σκληρό πειθαρχικό έλεγχο ενώ θα ερευνηθεί αν υπάρχει περίπτωση δίωξής του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί ακόμα και να διωχθεί από τις φυλακές Δομοκού εκεί όπου κρατούνται οι χρυσαυγίτες.

Σημειώνεται πως από τον περασμένο Μάιο, η κ. Νικολάου, έχει ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να διερευνηθούν τυχόν παράνομες ενέργειες του Ηλία Κασιδιάρη, μέσα από τη φυλακή.

 

πηγή  ertnews.gr

Διαβάστε επίσης