Αρχική Πολιτική Ε. Αχτσιόγλου: Χρειαζόμαστε έναν σύγχρονο, μεθοδικό ΣΥΡΙΖΑ

Ε. Αχτσιόγλου: Χρειαζόμαστε έναν σύγχρονο, μεθοδικό ΣΥΡΙΖΑ

Από antwnio

“Υποστήριξα στην ΚΕ που συνεδριάζει σήμερα αδρές στρατηγικές γραμμές για έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Βρισκόμαστε μετά από μια βαριά πολιτική ήττα όμως εκτιμώ ότι τις αιτίες της ήττας θα πρέπει να τις συζητήσουμε εν κινήσει, δηλαδή ενώ παράλληλα θα ανασυντάσσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας”, δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

“Είναι υποχρέωση μας να εμπνεύσουμε ξανά έναν κόσμο προοδευτικό, έναν κόσμο που έρχεται από την αριστερά και έχει ανάγκη να δει το δικό μας πρόσωπο να είναι δημιουργικό. Να ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση σήμερα για να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κυβερνητική τροχιά την επόμενη μέρα. Και για να το κάνουμε αυτό θεωρώ ότι χρειαζόμαστε έναν ΣΥΡΙΖΑ σύγχρονο, μεθοδικό, ο οποίος θα δίνει περιεχόμενο στην πολιτική, ο οποίος θα δουλεύει με συγκροτημένο τρόπο, θα αξιοποιεί την τεχνική γνώση, θα δίνει βάθος στις θέσεις και τις προτάσεις του και θα βρίσκεται καθημερινά σε επικοινωνία με την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή με τους ανθρώπους που δημιουργούν στην Ελλάδα”.

Ερωτηθείσα για συνυποψήφιους και πώς κρίνει τις άλλες υποψηφιότητες:

“Νομίζω πως το σημαντικό είναι ότι έχουμε προσέλθει σε αυτή την πορεία με διάθεση ενωτική και με διάθεση δημιουργική. Όλες οι τοποθετήσεις, είχαμε διαφορετικές αποχρώσεις προφανώς, αλλά είναι συντεταγμένες σε μια προσπάθεια να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πιο δυνατός απ’ όλη αυτή τη διαδικασία και νομίζω ότι θα βγει στο τέλος, για να είμαστε χρήσιμοι για την κοινωνία, όχι για τους εαυτούς μας”.

Διαβάστε επίσης