Αρχική Πολιτική Η Μιχαηλίδου παρέλαβε το υπουργείο Εργασίας – Σημαντικότερη ρύθμιση οι τριετίες ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης

Η Μιχαηλίδου παρέλαβε το υπουργείο Εργασίας – Σημαντικότερη ρύθμιση οι τριετίες ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης

Από antwnio

Χαρακτηρίζοντας ως σημαντικότερη ρύθμισή του το ξεπάγωμα των τριετιών, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε έναν μίνι απολογισμό του έργου του κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Εργασίας στη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο νέος υπουργός Υγείας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο χρόνος και η ζωή κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα» και ότι μετά από την επιθυμία του πρωθυπουργού παραδίδει το τιμόνι του υπουργείου.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ειδικότερα στις ρυθμίσεις που προωθήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του όπως η εργασία των συνταξιούχων χωρίς το πέναλτι του 30 τοις εκατό.

Αναφέρθηκε επίσης στο επίδομα μητρότητας σε επαγγελματίες και αγρότες, την καθιέρωση εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες, τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων στις διανομές από τις καιρικές συνθήκες και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο νευραλγικό υπουργείο Υγείας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε παίρνοντας το λόγο ότι «ο πήχης είναι πολύ ψηλά» και έκανε λόγο για ημέρα συγκίνησης και μεγάλης ευθύνης.

Μετά από 4,5 χρόνια παραλαμβάνω από έναν αποτελεσματικό υπουργό ένα Υπουργείο που έχει καταφέρει πάρα πολλά, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης