Αρχική Κοινωνια Η πρώτη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η πρώτη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Από antwnio

Ο Θάνος Πλεύρης έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter (X) με αφορμή την είδηση ότι ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

“Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα”, έγραψε σε ανάρτησή του ο γιος του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού, το μυστήριο τελέστηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τζόρτζια Σιακαβάρα στην εφημερίδα On Time, στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι».

Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του Φένια, να μη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους.

Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ενώ απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Η On Time επικοινώνησε με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής της με τον αγαπημένο της.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Ο γνωστός δικηγόρος δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση του γάμου του.

«Ποιο γάμο; Δεν δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή. Δεν το διαψεύδω, ούτε το επιβεβαιώνω. Δεν πρόκειται να πάω κάπου τις γιορτές», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Διαβάστε επίσης