Αρχική Πολιτική Θεοδωρικάκος σε Τσαπανίδου για τη 12χρονη: Aθλιότητα τα μικροκομματικά παιχνίδια

Θεοδωρικάκος σε Τσαπανίδου για τη 12χρονη: Aθλιότητα τα μικροκομματικά παιχνίδια

Από antwnio

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου περοκάλεσε η δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από κουκουλοφόρο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και τον τραυματισμό της η 12χρονη από τον Κολωνό.

Η κα Τσαπανίδου ανέφερε ότι το νεαρό κορίτσι είναι παντελώς απροστάτευτο από την Πολιτεία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κάνει λόγο για νέες αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και για μικροκομματικά παιχνίδια της Κουμουνδούρου σε ότι αφορά το δράμα της 12χρονης».

Η δήλωση Θεοδωρικάκου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στη δήλωσή του τόνισε:

«Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας, εκτοξεύοντας πρωτοφανή ψέματα και συκοφαντίες, παίζοντας μικροκομματικά παιχνίδια πάνω στο δράμα ενός 12χρονου παιδιού.

Για τα περί συγκάλυψης υπενθυμίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι 22 άτομα παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη και 21 είναι ήδη στη φυλακή για αυτή την υπόθεση.

Η Ελληνική Αστυνομία έφερε τα πάντα στην επιφάνεια με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Θα όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει μία συγγνώμη, αλλά αυτή είναι μία λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό τους.

Σε ό,τι αφορά στο περιστατικό που καταγγέλθηκε η Ελληνική Αστυνομία έχει εκδώσει ανακοίνωση που πρέπει να γίνει σεβαστή, σε κάθε της λεπτομέρεια.

Ζητώ να είναι όλοι πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί μιλάμε για τη ζωή ενός κακοποιημένου παιδιού».

Τσαπανίδου: Πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία το 12χρονο κορίτσι

«Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, που το κύκλωμα του Κολωνού εξέδιδε σε παιδοβιαστές, μας έχει σοκάρει όλους», ανέφερε νωρίτερα σε δήλωση της η Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι, όμως, «έξι μήνες μετά μας κόβεται η ανάσα όταν μαθαίνουμε πως το παιδί, όλο αυτό το διάστημα, είναι πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία, ενώ δέχεται απειλές και επιθέσεις για να μη μιλήσει, από τα μέλη του κυκλώματος και τον κατηγορούμενο κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημείωσε ότι αποκορύφωμα ήταν «η επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ο τραυματισμός της μικρής». Αφού επισήμανε ότι «μπορούμε όλοι να φανταστούμε τον τρόμο που ζει το κοριτσάκι», σχολίασε: «Όλοι εκτός από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Που το έχουν εγκαταλείψει, χωρίς φύλαξη, χωρίς ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς καμιά βοήθεια, να ξεπεράσει όσα βαριά τραυματικά έχει ζήσει».

Καταληκτικά η κ. Τσαπανίδου ανέφερε ότι «αναρωτιέται κανείς. Γιατί; Πρόκειται άραγε για απάνθρωπη αδιαφορία ή προσπάθεια να προστατευθούν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί;».

Διαβάστε επίσης