Αρχική Κοινωνια Θεσσαλονίκη: Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε η πλατεία Αριστοτέλους (video)

Θεσσαλονίκη: Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε η πλατεία Αριστοτέλους (video)

Από antwnio

Σε ένα εντυπωσιακό γήπεδο beach volley έχει μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 30ο Πανελληνίο Πρωτάθλημα Beach Volley MASTERS που διεξάγεται στην καρδιά της πόλης.

Το κεντρικό γήπεδο που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους πληροί όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, με αγωνιστική άμμο να έχει τοποθετηθεί στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ περιμετρικά υπάρχουν εξέδρες με χώρους για τους θεατές, τους επισήμους, τους χορηγούς και για τους δημοσιογράφους.

Οι αναμετρήσεις του κυρίως ταμπλό φιλοξενούνται στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους, ενώ τα προκριματικά για άνδρες και γυναίκες γίνονται εγκαταστάσεις Beach volley Avant-Garde στην Καρδία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και το επίσημο τουρνουά Juniors, το οποίο διεξάγεται παράλληλα με τα τουρνουά των ανδρών και των γυναικών. Οι αγώνες των Juniors θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Avant-Garde στην Καρδία Θεσσαλονίκης, με την τελική φάση να πραγματοποιείται στην πλατεία Αριστοτέλους.

Άτομα κάθε ηλικίας, έρχονται να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός. Το θέαμα από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού που αγωνίζονται έχει συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και μαζί με όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη Θεσσαλονίκη ως ένα από τα κεντρικά σημεία συνάντησης του Ελληνικού beach volley.

Αξίζει να αναφερθεί πως το κέντρο της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί για 11η χρονιά τη μεγάλη φιέστα του Ελληνικού beach volley αλλά και όλες τις παράλληλες αγωνιστικές και εορταστικές δράσεις για τους αθλητές, τις αθλήτριες και το φίλαθλο κοινό.

Συνδιοργανωτές του THESSALONIKI MASTERS μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Ε.ΠΕ.Σ.Θ.) και το σωματείο Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος.

Διαβάστε επίσης