Αρχική Διεθνη Νεα Ιαπωνία: Στις φλόγες επιβατικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Τόκιο – Σώοι οι 367 επιβάτες

Ιαπωνία: Στις φλόγες επιβατικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Τόκιο – Σώοι οι 367 επιβάτες

Από antwnio

Στις φλόγες έχει παραδοθεί ένα επιβατικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ηaneda του Τόκιο με την επιχείρηση της πυροσβεστικής να είναι σε εξέλιξη με τους 367 επιβάτες και το πλήρωμα να έχουν προλάβει να το εγκαταλείπουν εγκαίρως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος της Japan Airlines έπιασε φωτιά μετά την προσγείωσή του στον διάδρομο με τον αριθμό των επιβαινόντων να ανέρχεται κατά άλλες πληροφορίες μεταξύ 367 και 400.

Βίντεο από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό δείχνει μια μεγάλη έκρηξη πυρκαγιάς που ξέσπασε από την πλευρά ενός αεροπλάνου της Japan Airlines καθώς αυτό τροχοδρομούσε σε διάδρομο προσγείωσης. Στη συνέχεια, η περιοχή γύρω από την πτέρυγα πήρε φωτιά.

Το NHK TV μετέδωσε ότι το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση 516 JAL που είχε πετάξει από το αεροδρόμιο Shin Chitose στην Ιαπωνία με προορισμό το αεδρόμιο Haneda, ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαιναν 367 άτομα με αναφορές να κάνουν λόγο για σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος. Κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν επιβάτες να βγαίνουν από το πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε επίσης