Αρχική Διαφορα νεα Ιδού οι 2 εισηγήσεις των Αεροπαγιτών που βάζουν τέλος στους «Σπαρτιάτες» και ο λόγος που θα εκπέσουν!(ΦΩΤΟ)

Ιδού οι 2 εισηγήσεις των Αεροπαγιτών που βάζουν τέλος στους «Σπαρτιάτες» και ο λόγος που θα εκπέσουν!(ΦΩΤΟ)

Από antwnio

Η συνεδρίαση του εκλογοδικείου που θα γίνει στις 28/2 για τους Ζερβέα – Στίγκα και Δημητριάδη που θα κρίνει «αν οι ισχυρισμοί των ενιστάμενων οτι οι Σπαρτιάτες εισήλθαν στην Βουλή λόγο της επίσημης υποστήριξης του Ηλία Κασιδιάρη».                           

Ηαναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και η επιστροφή όλων των μισθών που εισέπραξαν ως βουλευτές.

Σήμερα αποκαλύπτουμε τις εισηγήσεις των Αεροπαγιτών κ. Παναγιώτη Γιαδή και κ. Ελένη Θεωδαρακοπούλου που κατατέθηκαν στην γραμματεία του εκλογοδικείου την Πέμπτη 22/2. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει και 3η ένσταση που αφορά το όνομα «Σπαρτιάτες», ότι κακώς χρησιμοποιήθηκε από ένα κόμμα αλλά η εισήγηση όπως ήταν αναμενόμενο για την ένσταση αυτή είναι απορριπτέα σε αντίθεση με τις άλλες 2 που οδηγούν στον μονόδρομο της έκπτωσης όλων των βουλευτών με συνδυασμό την βέβαιη άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γεωργία Αδειλίνη.

 Παρά το γεγονός ότι οι ενστάσεις, η μεν πρώτη είναι μόνο κατά του βουλευτή Ζερβέα και η 3η κατά των βουλευτών Στίγκα και Δημητριάδη η διασταλτική ερμηνεία των 2 Αεροπαγιτών (Θεωδαρακοπούλου και Γιαδή) που θεωρούνται ιδιαίτερα νομομαθής και επιμελείς στην επιστημονική τους τεκμηρίωση όπως επισημαίνουν οι συνάδελφοι τους, οδηγεί στο αβίαστο συμπέρασμα ότι η ολομέλεια του ειδικού δικαστηρίου – εκλογοδικείου θα πρέπει να εξετάσει εάν ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ο βασικός υποστηριχτής, με δημόσιες δηλώσεις του κόμμα «Σπαρτιάτες» όπου χωρίς την υποστήριξη του, η οποία ήταν αντιληπτή από το εκλογικό σώμα, δεν θα είχαν καμία τύχη εισόδου στην Βουλή.                                                                                                                   

Αυτό αποτελεί τον πυρήνα του σκεπτικού των 2 εισηγήσεων σύμφωνα με πληροφοριες.

Είναι απόλυτα βέβαιο και πέρα πάσης αμφιβολίας πως αυτός ο ισχυρισμός είναι πασίδηλος και κυρίως τεκμαίρεται από την σχηματισθείσα δικογραφία εκ μέρους της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γεωργιάδης Αδειλίνη ακριβώς με αυτό το αφήγημα όπου καλεί 11 βουλευτές των Σπαρτιατών να απολογηθούν ως ύποπτοι για την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. 

Είναι πλέον βέβαιο ότι οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούνται είναι ραγδαίες και πριν την 9η Ιουνίου όπου θα διεξαχθούν οι ευρωεκλογές το κόμμα Σπαρτιάτες δεν θα βρίσκεται στην Βουλή.

 Σύμφωνα με πληροφορίες  η άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος της ΚΟ των Σπαρτιατών θα σημάνει και την ταυτόχρονη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης που ήταν να λάβουν , με 2ο βήμα την απαίτηση της Βουλής για την επιστροφή των μισθών που έχουν εισπράξει ως βουλευτές. 

Το κόμμα αυτό πλέον βρίσκεται στην διαδρομή της απόλυτης διάλυσης και τα φαινόμενα αυτοσωτηρίας των βουλευτών του θα φανούν τις επόμενες ημέρες. 

Όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί ούτε η άρση ασυλίας κατά του Βασίλη Στίγκα προκειμένου να ασκηθούν σε βάρος του οι ποινικές διώξεις για την συκοφαντική δυσφήμηση που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει και έχει ήδη μηνυθεί ήδη πολλές φορές.

ΠΗΓΗ: Hellasultras.gr

Διαβάστε επίσης