Αρχική Διεθνη Νεα Ισραήλ: Εγκλωβισμένη η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή – “Ας στείλει τώρα αεροπλάνα ο πρωθυπουργός” (video)

Ισραήλ: Εγκλωβισμένη η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή – “Ας στείλει τώρα αεροπλάνα ο πρωθυπουργός” (video)

Από antwnio

Το Ισραήλ συνεχίζει τον βομβαρδισμό στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ και στην Δυτική Όχθη υπάρχουν επιχειρήσεις, με Παλαιστίνιους νεκρούς.

Σημειώνεται πως στο Ισραήλ υπήρχαν αρκετοί Έλληνες τουρίστες που κατάφεραν να επιστρέψουν ασφαλείς στην Ελλάδα, ωστόσο η Ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή βρίσκεται ακόμη στην εμπόλεμη χώρα και δεν μπορεί να επιστρέψει, όπως τόνισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια.

«Ο σκοπός του βίντεο είναι για να πω ότι είμαστε στο Ισραήλ πολλοί Έλληνες και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω, δεν βρίσκουμε εύκολα εισιτήριο. Εγώ βρήκα ένα για την Πέμπτη απλά δεν ξέρουμε αν όντως θα πραγματοποιηθούν πτήσεις. Άργησα να βγάλω γιατί δεν έβρισα τις προηγούμενες μέρες γιατί κάνουν μια πτήση την ημέρα. Το πλήρωσα πολύ ακριβά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ.

Ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο Πρωθυπουργός όπως έχει πει, δεν ξέρουμε αν θα μπορεί πιο μετά να τα στείλει. Δεν ξέρω με τι λογική το έχει σκεφτεί όλο αυτό; Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις. Αν ακυρωθούν; Τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε αυτόν τον πόλεμο; Είμαστε πολλοί εδώ, κάντε το τώρα που μπορείτε. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα στην πατρίδα μας. Ανεβάστε αυτό το βίντεο γιατί θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ», αναφέρει η τραγουδίστρια στο βίντεο που έχει αναρτήσει στα social media.

Δείτε την ανάρτησή της: 

Διαβάστε επίσης