Αρχική Κοινωνια ΚΑΙΡΟΣ-Μαρουσάκης: Λαίλαπα καταιγίδων θα σαρώσει τη χώρα – Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία

ΚΑΙΡΟΣ-Μαρουσάκης: Λαίλαπα καταιγίδων θα σαρώσει τη χώρα – Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία

Από antwnio

Μεγάλη κακοκαιρία θα πλήξει τη χώρα σήμερα από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Για την Παρασκευή (1/3) αναμένονται μεγάλοι όγκοι νερού, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και δυνατοί άνεμοι, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη θα έχει γρήγορο πέρασμα ωστόσο σε τοπικό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους που θα πνέουν, ωστόσο η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλές τιμές και αναμένεται να φτάσει σήμερα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Η «λαίλαπα» θα περάσει και από τον νομό Αττικής κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα φέρει μαζί της και λασποβροχές. Στη συνέχεια της ημέρας θα εκδηλωθούν καταιγίδες αλλά προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Η “λαίλαπα καταιγίδων” θα κάνει το πέρασμά της και από τη συμπρωτεύουσα ωστόσο οι νοτιάδες που επικρατούν θα κρατήσουν τη θερμοκρασία στους 15 βαθμούς.

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Βελτιώνεται ο καιρός το Σάββατο αλλά αφήνει ασταθείς αέριες μάζες. Δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες μπόρες από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα, τοπικά. Την Κυριακή όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα επικρατήσουν οι καλές συνθήκες και οι πολύ καλές θερμοκρασίες.

Διαβάστε επίσης