Αρχική Πολιτική Κασσελάκης: “Δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγο – Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη” – Τι είπε για Σπηλιωτόπουλο και Παπανώτα

Κασσελάκης: “Δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγο – Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη” – Τι είπε για Σπηλιωτόπουλο και Παπανώτα

Από antwnio

Στην περιοδεία του στα νησιά και σε όσα του προσάπτουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν τους θεωρώ πολιτικούς αντιπάλους, τους θεωρώ ανταγωνιστές στην πολιτική και θεωρώ τη νοοτροπία τους ξεπερασμένη» είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Ο κόσμος έχει δει τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης» πρόσθεσε.

«Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου»

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο» συμπλήρωσε ερωτηθείς για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και την προσθήκη του στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, διευκρινίζοντας ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» επεσήμανε.

 

Κασσελάκης για Παπανώτα: Δεν μετανιώνω για το πώς έδρασα

«Με χαρά να συνομιλήσω μαζί του. Δεν έχω τίποτα επί προσωπικού. Πιστεύω ότι όταν θίγουμε κόσμο, ο πρόεδρος ενός κόμματος με ξεκάθαρες αξίες πρέπει να δρα. Δεν μετανιώνω για το πώς έδρασα» σχολίασε.

Διαβάστε επίσης