Αρχική Πολιτική Κασσελάκης: Θα κέρδιζα τις εκλογές με 90%, τα μέλη φώναζαν “κάτω τα χέρια από τον Στέφανο” – Λάθος του Τσίπρα να μην έρθει στο Συνέδριο

Κασσελάκης: Θα κέρδιζα τις εκλογές με 90%, τα μέλη φώναζαν “κάτω τα χέρια από τον Στέφανο” – Λάθος του Τσίπρα να μην έρθει στο Συνέδριο

Από antwnio

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το θυελλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε αρχικά πως το Συνέδριο δεν ήταν επεισοδιακό, αλλά έδρασε όπως ακριβώς έπρεπε να δράσει.

«Νομίζω πρώτα από όλα είναι λίγο δραματική η περιγραφή την οποία χρησιμοποιείτε. Το Συνέδριο έδρασε ακριβώς όπως έπρεπε να δράσει. Αλλά πιο σημαντικό είναι ότι είναι τιμή μου να είμαι εδώ, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την οποία την τιμούμε, τη σεβόμαστε και τη στηρίζουμε χωρίς ενδοιασμό», τόνισε.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως από το Συνέδριο έχει βγει ενισχυμένος και πήρε ξεκάθαρη εντολή για να αναδιοργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η Όλγα Γεροβασίλη δεν επιθυμούσε να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θέλω να πάω το κόμμα μπροστά. Πέντε χιλιάδες άτομα φώναζαν κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη. Το εύκολο ήταν να πάω σε εκλογές και να κερδίσω με 90%. Και μετά τι;”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε λάθος του Αλέξη Τσίπρα να μην έρθει στο Συνέδριο.

«Εγώ σέβομαι την πρωτοβουλία του τέως προέδρου. Νομίζω ότι ήταν λάθος να μην εμφανιστεί στο συνέδριο. Μιλάμε για χιλιάδες μέλη τα οποία έχουν ιδρώσει τη φανέλα για το κόμμα, τα οποία θα ήθελαν να ακούσουν από εκείνον αυτοπροσώπως. Πέρα από αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο τον Αλέξη τι ακριβώς σκεφτόταν και τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα. Πάντως εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω. Θεωρώ ότι έχει υπάρξει μια ξεκάθαρη εντολή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αρχίσει ένα νέο κύκλο υπό την ηγεσία μου και αυτό ακριβώς θα κάνω». είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης