Αρχική Κοινωνια Κασσελάκης και Τάιλερ έφαγαν λουκάνικα και σουβλάκια σε καντίνα στη γέφυρα Σερβίων (φωτο)

Κασσελάκης και Τάιλερ έφαγαν λουκάνικα και σουβλάκια σε καντίνα στη γέφυρα Σερβίων (φωτο)

Από antwnio

Απλή και λιτή ήταν η “εξόρμηση” του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ στη γέφυρα των Σερβίων, καθώς επέλεξαν να φάνε σε καντίνα.

Σε μια επίσκεψη εκτός προγράμματος, για να γυριστεί και το μικρό βίντεο με θέμα την παιδεία, από τη γέφυρα, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ απόλαυσαν το “βρώμικο” τους δίπλα στην όμορφη λίμνη Πολυφύτου, έχοντας αφήσει στο αυτοκίνητο, λόγω του φόβου αδέσποτων, το χαριτωμένο τους σκυλάκι ονόματι Farlie.

Μάλιστα, είχαν και ολιγόλεπτη συζήτηση με την ιδιοκτήτρια της εξαίρετης καντίνας, η οποία αναφέρει πως και οι δυο ήταν εξαιρετικά απλοί και συμπαθείς, ρωτώντας για την περιοχή των Σερβίων και τη λίμνη, ενώ συζήτησαν και για τη βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα, η οποία… τυγχάνει και ξαδέρφη της Γιάννας.

Πάντως, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, Κασσελάκης και Τάιλερ, φεύγοντας για να επιστρέψουν στην Κοζάνη και στο συνέδριο του κόμματος, έμειναν ενθουσιασμένοι από το λουκάνικο και το σουβλάκι, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αφήνει και ένα άκρως γενναιόδωρο πουρμπουάρ.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: kozanimedia.gr

Διαβάστε επίσης