Αρχική Κοινωνια Κλειστή η Εγνατία Οδός Ξάνθης – Καβάλας λόγω φωτιάς σε νταλίκα τα ξημερώματα (video)

Κλειστή η Εγνατία Οδός Ξάνθης – Καβάλας λόγω φωτιάς σε νταλίκα τα ξημερώματα (video)

Από antwnio

τις φλόγες παραδόθηκε μια νταλίκα στην Εγνατία Οδό, στην Ξάνθη, στο ύψος του τούνελ του Νέστου.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και επεκτάθηκε με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς ενώ το όχημα ακινητοποιήθηκε πάνω στο οδόστρωμα, όπως μετέδωσε το xanthinea.gr.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους πυροσβέστες να αναλαμβάνουν το ιδιαίτερα απαιτητικό έργο της κατάσβεσης. Συνολικά κινητοποιήθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα και 10 πυροσβέστες.

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας λόγω της φωτιάς

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποιεί πως λόγω της φωτιάς έχει απαγορευτεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότ ιαπό σήμερα (28-5-2024)και ώρα 01.18 απαγορεύεταιπροσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Κόμβο Βανιάνου έως τον Κόμβο Παραδείσου (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα) της Εγνατίας οδού Ξάνθης – Καβάλας, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε φορτηγό όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), στα πλαίσιο πρόληψης και αποτροπής οδικού τροχαίου ατυχήματος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Ξάνθης – Καβάλας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Διαβάστε επίσης