Αρχική Κοινωνια Κρήτη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό ανηλίκων από 13χρονα κορίτσια σε πλατεία της Ιεράπετρας

Κρήτη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό ανηλίκων από 13χρονα κορίτσια σε πλατεία της Ιεράπετρας

Από antwnio

Σε καταγγελία για bullying και ξυλοδαρμό παρέας κοριτσιών της Ε’ τάξης δημοτικού από μαθήτριες γυμνασίου, σε πλατεία της Ιεράπετρας στην Κρήτη, προχώρησε μία μητέρα.

Όλα συνέβησαν όταν τα κορίτσια της Ε΄ δημοτικού μαζί με κάποια αγόρια έκαναν βόλτα στην πλατεία και συνάντησαν τρία μεγαλύτερα κορίτσια 12-13 χρονών τα οποία ξεκίνησαν να παρενοχλούν και να μιλούν πολύ άσχημα στα μικρότερα κορίτσια. Κάποια στιγμή η μία 13χρονη χτύπησε, χωρίς καμία αφορμή, με μια αγκωνιά ένα από τα μικρά κορίτσια. Στη συνέχεια όλα τα μεγαλύτερα άρχισαν να κοροϊδεύουν τα μικρότερα, όπως μεταδίδει το radiolasithi.gr.

Τα μικρότερα κορίτσια απομακρύνθηκαν από το σημείο, όμως λίγο αργότερα ξανασυναντήθηκαν με τα μεγαλύτερα και τότε η παρενόχληση συνεχίστηκε και ένα από τα κορίτσια έριξε στο έδαφος μια μικρότερη κοπέλα και της μιλούσε άσχημα

Όπως λέει η μητέρα του ενός από τα μικρά κορίτσια όλα αυτά συνέβησαν λίγο πριν πάει η ίδια να πάρει με το αυτοκίνητο τα παιδιά για να φύγουν και όταν τα είδε να μπαίνουν στο αμάξι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε η παρέα των μικρών κοριτσιών της είπαν όλα αυτά που είχαν συμβεί.

Η μητέρα αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να βρει τα μεγαλύτερα κορίτσια για να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όταν τις βρήκε τους ζήτησε τον λόγο και τα κορίτσια ξεκίνησαν να μιλούν με μεγάλη αγένεια.

Όπως ανέφερε αυτό που της συνέβη τη σόκαρε και δεν περίμενε ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Ιεράπετρα και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό, ώστε οι γονείς των συγκεκριμένων κοριτσιών να προβληματιστούν αλλά και να αναλάβουν περισσότερες δράσεις όλοι όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης