Αρχική Lifestyle Κραουνάκης σε Μπιμπίλα: “Εσύ είσαι στην Κωνσταντοπούλου; Ωραία ηλίθια βρήκες και εσύ να πας”

Κραουνάκης σε Μπιμπίλα: “Εσύ είσαι στην Κωνσταντοπούλου; Ωραία ηλίθια βρήκες και εσύ να πας”

Από antwnio

Την τελευταία μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη για την τρέχουσα σεζόν παρακολούθησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με το σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ και το ζεύγος Αποστολάκη.

Στο κοινό, ωστόσο, βρισκόταν για την αποχαιρετιστήρια βραδιά και ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον οποίο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης συνδέεται φιλικά, απευθύνοντάς του το λόγο από σκηνής: «Εσύ είσαι στην Κωνσταντοπούλου; Που κάνει καρδούλες; Ωραία ηλίθια βρήκες και εσύ να πας. Η φιλία μας είναι πιο δυνατή από την Κωνσταντοπούλου, εννοείται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης στον Σπύρο Μπιμπίλα, ενώ στρεφόμενος κατόπιν προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, «δουλεύω, βλέπεις, ε;» του είπε με νόημα.

Ωστόσο, ο κ. Κραουνάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα του ΣΥΡΙΖΑ όταν προκλήθηκε από το κοινό, λέγοντας πως «θες να το ανοίξω και για μας; Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κανα μεροκάματο να πάμε σε κανένα άλλο μαγαζί πιο ευάερο, πιο ευήλιο, πιο εξοχή» είπε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, επαναφέροντας την πρότασή του για την αξιοποίηση του «στρατηγείου» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πάντως, η βραδιά έκλεισε μουσικά, με τον κ. Κραουνάκη να ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την παρουσία του στην παράσταση, λέγοντας «ευχαριστούμε Στέφανε, Τάιλερ σ’ αγαπώ».

Δείτε βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης