Αρχική Πολιτική Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχω κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, αλλά δεν σας της λέω

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχω κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, αλλά δεν σας της λέω

Από antwnio
Με χαλαρή διάθεση και ενδυμασία βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε γνωστή ταβέρνα στα Βριλήσσια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο πρωθυπουργός ήταν μαζί με άμεσους συνεργάτες του, κλείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα σε κάλεσμα για πρόβλεψη ως προς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αύριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκρίθηκε ότι «έχω κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, αλλά δεν σας της λέω».

Κατά την παρουσία του στην «Νησιώτισσα» αναφέρθηκε και στο ατύχημα που εκτυλίχθηκε το βράδυ στον Ισθμό της Κορίνθου όταν ένα βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες. «Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι «έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, η γέφυρα γκρεμίστηκε σε 12 ώρες».

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο για την συναυλία των Coldplay. Ενώ, αύριο στις 10:30 αναμένεται να ψηφίσει στην Κηφισιά και αρκετές ώρες αργότερα, περίπου στις 18:30 θα βρεθεί στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς αναμένοντας το αποτέλεσμα της κάλπης.

Διαβάστε επίσης