Αρχική Πολιτική Κόμμα Κασιδιάρη: Αρχές Μαΐου η απόφαση του Αρείου Πάγου – Πειθαρχικός έλεγχος για το περιεχόμενο συνομιλιών του στα social media

Κόμμα Κασιδιάρη: Αρχές Μαΐου η απόφαση του Αρείου Πάγου – Πειθαρχικός έλεγχος για το περιεχόμενο συνομιλιών του στα social media

Από antwnio

Μια ημέρα μετά την ψήφιση της τροπολογίας που μπλοκάρει την εκλογική κάθοδο, του κόμματος Κασιδιάρη, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, στις αρχές Μαΐου. Εν τω μεταξύ συνεδριάζει σήμερα το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού, με τη συμμετοχή του εισαγγελέα που εποπτεύει το σωφρονιστικό κατάστημα, για να εξετάσει εάν ο καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο όχι μόνο για να συνομιλεί με τους δικηγόρους και τους οικείους του, αλλά και για λόγους που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Κι αυτό γιατί στο διαδίκτυο έχει ανέβει υλικό με τη φωνή του.

Σύμφωνα με πληροφορίεςο Κασιδιάρης δεν έχει κινητό στη φυλακή – κάτι που απαγορεύεται – ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ και αυτό έχει φανεί και από τους πολλούς ελέγχους που έχουν γίνει στο κελί του.

Έτσι αυτό που φαίνεται να συμβαίνει –σύμφωνα με τις πηγές από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη- είναι ότι χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, συνομιλεί με κάποιους που τον ηχογραφούν και ακολούθως ανεβαίνουν στο ίντερνετ αυτά που λέει.

Και το 2021είχε γίνει πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος του Κασιδιάρη όταν το Συμβούλιο των Φυλακών είχαν απασχολήσει κηρύγματα μίσους που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας. Αναμένεται αν το Συμβούλιο επιβάλει πειθαρχικές ποινές και τις είδους στον Κασιδιάρη, μετά τη συνεδρίασή του.

πηγή ertnews.gr

Διαβάστε επίσης