Αρχική Αθλητισμος Μίλτος Τεντόγλου: Τα συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών στον Πρωταθλητή Ευρώπης

Μίλτος Τεντόγλου: Τα συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών στον Πρωταθλητή Ευρώπης

Από antwnio

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης για Τεντόγλου: «Μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μια φορά»

«Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

 

Συγχαρητήρια έδωσε με ανάρτησή του στο «X» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!».

 

«Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Θερμά συγχαρητήρια!», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Τα συγχαρητήρια του ευχόμενος παράλληλα «καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!», έδωσε με δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Διαβάστε επίσης