Αρχική Διεθνη Νεα Μαρία Ζαχάροβα εναντίον της Eurovision: “Ξεπέρασε κάθε όργιο, εκδήλωση ή τελετουργική ιεροσυλία”

Μαρία Ζαχάροβα εναντίον της Eurovision: “Ξεπέρασε κάθε όργιο, εκδήλωση ή τελετουργική ιεροσυλία”

Από antwnio

Πυρά κατά της Eurovision εξαπέλυσε η Μαρία Ζαχάροβα δημοσιεύοντας βίντεο με το οποίο επικρίνει κάποιους από τους διαγωνιζόμενους.

Ο διαγωνισμός Eurovision 2024 ξεπέρασε «κάθε όργιο, εκδήλωση ή τελετουργική ιεροσυλία» έγραψε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, προσθέτοντας ειρωνικά ότι τουλάχιστον «οι κηδείες της Δυτικής Ευρώπης γίνονται ως συνήθως». «Όχι εκπλήξεις» σε αυτό αναφέρει.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που δημοσίευσε η κ.Ζαχάροβα εμφανίζονται ο Ολλανδός Joost Klein που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, το Nemo που νίκησε στον διαγωνισμό, το Bambie Thug, και ο Φινλανδός Windows95man.

Δείτε το βίντεο:

Τα στιγμιότυπα της Eurovision που παρουσιάζονται στο βίντεο συνοδεύονται από μουσική υπόκρουση του Ίγκορ Κόρνελιουκ η οποία παρουσιάστηκε στο «Satan’s Ball» (O Χορός του Σατανά) στη σειρά «Ο Μάιτρ και η Μαργαρίτα» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, γραμμένο από τον Ρώσο συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, όπως αναφέρει το skai.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Φεβρουαρίου 2022, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ανακοίνωσε ότι, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα εκπροσωπείται στη Eurovision μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε επίσης