Αρχική Ελλαδα Μεγάλο συλλαλητήριο αγροτών σήμερα στην “καρδιά” της Αθήνας

Μεγάλο συλλαλητήριο αγροτών σήμερα στην “καρδιά” της Αθήνας

Από antwnio

Μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα (18:30) αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας. Οι αγρότες θα κάνουν “απόβαση” στο κέντρο της Αθήνας, κορυφώνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Με αγωνιστικό ενθουσιασμό και αγωνία για την τακτοποίηση κάθε λεπτομέρειας ώστε στην απόβαση στην Αθήνα «να μην λείψει κανείς» αγρότες, κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι του πρωτογενούς τομέα της χώρας ετοιμάζονται να στείλουν ηχηρό μήνυμα διεκδίκησης των «δίκαιων αιτημάτων τους», όπως χαρακτηρίστηκαν άλλωστε και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μόλις λίγες μέρες από τη συνάντηση της 15μελούς αντιπροσωπείας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, μεταβαίνοντας από κάθε άκρη της επικράτειας στην πρωτεύουσα αύριο Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.

Oι αγρότες θα μετακινηθούν με τρακτέρ, λεωφορεία, βαν, αυτοκίνητα μέχρι και… πλοία από τα νησιά της χώρας για να συμμετάσχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Οι αγρότες που θα φτάσουν στην Αθήνα εκτιμάται ότι θα φτάσουν τους 10.000, αλλά ο τελικός αριθμός των διαδηλωτών αναμένεται να είναι διπλάσιος ή και τριπλάσιος καθώς στο συλλαλητήριο θα «ενωθούν» μαζί τους φορείς εργαζομένων, φοιτητές και πολίτες.

Διαβάστε επίσης