Αρχική Διαφορα νεα Μητσοτάκης για τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια: Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά το χρονοδιάγραμμα

Μητσοτάκης για τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια: Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά το χρονοδιάγραμμα

Από antwnio

Χρονικά μετατίθεται για αργότερα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Αυτό συνάγεται από απάντηση του πρωθυπουργού σε δημοσιογράφους αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς αν υπάρχει ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε: «Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα».

Αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση στην ουσία παγώνει τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια σε χρόνο που ακόμη δεν ανακοινώνεται αλλά σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται να τοποθετείται στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με το protothema.gr.

Να σημειώσουμε πως υπήρχε στην κυβέρνηση ένας προβληματισμός για το πότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθει η συγκεκριμένη ρύθμιση. Τώρα, με την τοποθέτηση αυτή του πρωθυπουργού, φαίνεται πως η απόφαση έχει ληφθεί σε ό,τι αφορά το χρόνο και τον τρόπο που θα έρθει η ρύθμιση.

Ολόκληρος ο διάλογος του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ανασχηματισμός θα γίνει;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν το χάσατε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν έχει δεύτερο μέρος;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: μόνο αν πάω στο βουνό

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ: Το Νταβός μετράει;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Όχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουμε ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα

Διαβάστε επίσης