Αρχική Κοινωνια ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ” ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ Ο ΕΚ ΚΑΛΑΜΟΥ – Για την αποκατάσταση της αλήθειας…

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ” ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ Ο ΕΚ ΚΑΛΑΜΟΥ – Για την αποκατάσταση της αλήθειας…

Από antwnio
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Για την αποκατάσταση της αλήθειας…
Από το έτος 2022 σε αίτημα που υπέβαλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος προς τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη χορηγία προτζέκτορα, είχαμε ήδη συμπεριλάβει αίτημα για τη χορηγία και μιας εξέδρας για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1).
Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις με τους αξιόλογους συνεργάτες του κ. Μαρτίνου και της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, τον Απρίλιο του 2023 υποβάλαμε νέο αίτημα για τη χορηγία εξέδρας στο Σύλλογό μας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2)
Τον Ιούλιο του 2023, με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, έντεκα σύλλογοι και φορείς του Καλάμου, οι οποίοι είναι:
1.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΛΑΜΟΥ, 2. Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΕΚ ΚΑΛΑΜΟΥ», 3. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ, 4. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ, 5. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ, 6. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ, 7. Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ (ΝΟΑΑ), 8. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΛΑΜΟΥ (ΕΠΟΙΩ), 9. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ «ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΘΛΗΦΟΡΟΣ» ΚΑΛΑΜΟΥ, 10.Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΟ ΚΑΛΑΜΟΥ και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Καλάμου.
Οι ανωτέρω σύλλογοι και φορείς συνυπέγραψαν νέα επιστολή με το ίδιο αίτημα, το οποίο και έγινε τελικά αποδεκτό από τον κ. Μαρτίνο, πράγμα που μας γνωστοποιήθηκε αμέσως από τους συνεργάτες του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3).
Στις 12 Ιουνίου 2024, η εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ γνωστοποίησε στο Δήμο Ωρωπού την πρόθεσή της να προβεί στη δωρεά της εξέδρας για την κάλυψη των αναγκών των πολιτιστικών εκδηλώσεων συλλόγων και φορέων της Κοινότητάς μας, μετά από το συλλογικό αίτημα που είχαμε αποστείλει. Επιπλέον, ζητά από το Δήμο Ωρωπού να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της δωρεάς αυτής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4).
Κατά τη συνεδρίαση της του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καλάμου, την Τρίτη 11.06.2024, ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Πέππας προσήλθε πανηγυρίζοντας επειδή ο ίδιος κατάφερε να εξασφαλίσει χορηγία για την εξέδρα. Η είδηση έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά από τα μέλη της παράταξης του δημάρχου, παρά το γεγονός ότι ανάμεσά τους υπήρχαν και άνθρωποι που γνώριζαν ότι η εξέδρα εξασφαλίστηκε με αποκλειστικές ενέργειες του Πολιτιστικού Συλλόγου και την υπογραφή της σχετικής επιστολής και από άλλους συλλόγους και φορείς του Καλάμου.
Η μόνη αλήθεια σχετικά με το πως εξασφαλίστηκε η εξέδρα είναι αυτή.
Εμείς, ως Πολιστικός Σύλλογος οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον άνθρωπο Αθανάσιο Μαρτίνο, ο οποίος πάντα αφουγκράζεται τις ανάγκες μας κι έχει σταθεί σπουδαίος αρωγός στο έργο μας εδώ και πολλά χρόνια.
Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους συλλόγους και φορείς του τόπου μας, οι οποίοι αμέσως μόλις τους ενημερώσαμε για την ανάγκη να προβούμε σε ένα συλλογικό αίτημα προς την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, προσέτρεξαν και στήριξαν με την υπογραφή τους την προσπάθειά μας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, εδώ και σαράντα και πλέον χρόνια από την ίδρυσή του, το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η προσφορά έργου στον Κάλαμο. Αποκαθιστώντας την αλήθεια, δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με εκείνους, οι οποίοι αδύναμοι προφανώς να παράξουν έργα, προσπαθούν να σφετεριστούν και να οικειοποιηθούν τις προσπάθειές μας. Θα τους πούμε απλά να προσπαθήσουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς κι εκείνοι κάτι για τον τόπο τους. Αν μπορούν…
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι καταφέραμε ο Κάλαμος να έχει τη δική του εξέδρα εκδηλώσεων. Το μόνο που μένει είναι η αποδοχή της δωρεάς του κ. Μαρτίνου από το Δήμο Ωρωπού, πράγμα το οποίο αναμένουμε.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου

Διαβάστε επίσης