Αρχική Κοινωνια Νέα Σμύρνη: Κλίμα τρόμου στη γειτονιά όπου μαχαιρώθηκε ο 15χρονος από ανηλίκους – Ληστείες, επιθέσεις και ναρκωτικά

Νέα Σμύρνη: Κλίμα τρόμου στη γειτονιά όπου μαχαιρώθηκε ο 15χρονος από ανηλίκους – Ληστείες, επιθέσεις και ναρκωτικά

Από antwnio

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στη γειτονιά της Νέας Σμύρνης, όπου το βράδυ της Κυριακής (29.01.2023) μαχαίρωσαν έναν 15χρονο σε σουβλατζίδικο.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν στο newsit.gr ιδιοκτήτες κρεοπωλείου στην περιοχή, η ληστεία και το μαχαίρωμα του 15χρονου σε σουβλατζίδικο, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που αναστατώνει τη γειτονιά.

Όπως λένε, κάθε τόσο γίνονται ληστείες και διαρρήξεις σε καταστήματα της περιοχής. Μάλιστα και το ίδιο το κρεοπωλείο το έχουν σπάσει 3-4 φορές.

Σχετικά με το περιστατικό, αναφέρουν πως απ’ όσο άκουσαν η συμμορία αποτελείται από ανηλίκους, οι οποίοι αφού πήραν το πορτοφόλι και το κινητό από τον 15χρονο, τον μαχαίρωσαν στο πόδι. Επίσης αναφέρουν πως στις πλατείες της περιοχής γίνονται τέτοια περιστατικά, και πως υπάρχει και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πάντως τα τραύματα του 15χρονου δεν είναι σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Αυτό είναι το σημείο όπου – σύμφωνα με τις μαρτυρίες – κάθονταν οι δράστες πριν το μαχαίρωμα του 15χρονου

Διαβάστε επίσης