Αρχική Διαφορα νεα Νέο συλλαλητήριο των αγροτών στο μνημείο του Κιλελέρ – Δείτε φωτογραφίες

Νέο συλλαλητήριο των αγροτών στο μνημείο του Κιλελέρ – Δείτε φωτογραφίες

Από antwnio

Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν, σήμερα, οι αγρότες της Θεσσαλίας στο μνημείο του Κιλελέρ ενόψει της 114ης επετείου από την εξέγερση.

Μάλιστα, τα τρακτέρ παρατάχθηκαν στο μνημείο, από το βράδυ του Σαββάτου. Παρούσα στο σημερινό συλλαλητήριο ήταν και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

zoi_konstant12

Τις προηγούμενες ημέρες οι αγρότες της Θεσσαλίας, ανέφεραν ότι σήμερα το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο Κιλελέρ και ότι πρόθεσή τους ήταν να μην επιτρέψουν να μετατραπεί σε φιέστα από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές η επέτειος της εξέγερσης.

trakter-kileler__1_
trakter-kileler__2_
trakter-kileler__3_

«Την Κυριακή θα περιφρουρήσουμε τον χώρο του μνημείου, δεν θέλουμε να γίνει μια ακόμα φιέστα, όπου θα ακούσουμε λόγια συμπάθειας, ότι έχουμε δίκιο και αόριστες υποσχέσεις όπως ακούμε εδώ και μήνες. Την εκδήλωση θα αναλάβει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Καλούμε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι χρειάζεται να δώσει λύσεις, δεν μας αρκούν πλέον τα λόγια», είχε αναφέρει ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

trakter-kileler__4_
trakter-kileler__5_
trakter-kileler__6_
trakter-kileler__7_

πηγή .protothema.gr

Διαβάστε επίσης