Αρχική Κοινωνια Νίκαια: Πίτμπουλ δάγκωσε δυο αστυνομικούς μετά από εντολή του αφεντικού του

Νίκαια: Πίτμπουλ δάγκωσε δυο αστυνομικούς μετά από εντολή του αφεντικού του

Από antwnio

Απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια, όταν 50χρονη γυναίκα πήγε στο Τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 40χρονος σύζυγος της, της επιτέθηκε για να τη φιμώσει και να τη χτυπήσει και όταν οι δυο αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, βγήκε έξω με ένα πίτμπουλ και έδωσε εντολή να «φάει» τους ένστολους.

Ο άγριος σκύλος όρμησε στον έναν και του δάγκωσε το πόδι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνάδελφός του. Τελικά ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:30. Μετά απο εναν καυγά, η 50χρονη, έφυγε απο το σπίτι της στην οδο Μαινάνδρου και μετέβη στο τοπικό Α.Τ. όπου κατέθεσε μηνυση εναντίον του συζύγου της λέγοντας στους αστυνομικους οτι της επιτέθηκε, πήγε να την φιμώσει και να τη χτυπήσει.

Όταν οι δυο αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός βγήκε εξω με τον σκύλο του φωνάζοντας στο πιτ μπουλ «φα’ τους!» Το σκυλί υπάκουσε και επιτέθηκε στον έναν ένστολο δαγκώνοντάς τον στον αστράγαλο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και ο δεύτερος αστυνομικός, με αμφότερους να οδηγούνται στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης