Αρχική Κοινωνια Νίκαια: 48χρονος απείλησε με χειροβομβίδα υπάλληλο καταστήματος service κινητών – Είχε παραδώσει κλεμμένη συσκευή

Νίκαια: 48χρονος απείλησε με χειροβομβίδα υπάλληλο καταστήματος service κινητών – Είχε παραδώσει κλεμμένη συσκευή

Από antwnio

Έβρισε και απείλησε με χειροβομβίδα υπάλληλο καταστήματος εμπορίας και επισκευής κινητών στη Νίκαια ένας 48χρονος, προτού συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος πήγε στο κατάστημα εμπορίας και επισκευής ηλκτρονικών συσκευών στη Νίκαια και παρέδωσε για επισκευή κινητό τηλέφωνο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Ακολούθως, στο κατάστημα πήγε ένας άλλος άνδρας που δήλωσε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κινητού, το οποίο είχε κλαπεί από την κατοχή του και εντόπισε την τοποθεσία του μέσω GPS (συστήματος γεωεντοπισμού).

Αφού ο εν λόγω απέδειξε με τα απαραίτητα στοιχεία ότι το κινητό τηλέφωνο είναι δικό του, την κλοπή του οποίου δεν είχε δηλώσει στις Αρχές, ο υπάλληλος του καταστήματος του το παρέδωσε.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος μετέβη ξανά στο κατάστημα και όταν διαπίστωσε ότι το κινητό είχε παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του, έβρισε τον υπάλληλο και τον απείλησε με χειροβομβίδα.

Κατίπον, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν στο σημείο συνέλαβαν τον 48χρονο, ενώ η χειροβομβίδα κατασχέθηκε και έχει αποσταλεί προς εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης