Αρχική Κοινωνια Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στην Ημέρα Τιμής & Μνήμης των Πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στην Ημέρα Τιμής & Μνήμης των Πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών

Από antwnio
Ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, Αθανάσιος Χαλκιάς, εκπροσώπησε τον Πολιτικό Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», το Α’ Ψυχοσάββατο στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς και της θυσίας τους, αλλά και ως υπόμνηση της παρακαταθήκης των ιστορικών περιόδων του αστυνομικού θεσμού στη χώρα μας.
Στην Αθήνα, το Σάββατο 09 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Λ. Μεσογείων (πρώην Σχολές ΕΛ.ΑΣ.) τελέστηκε με έντονο το συγκινησιακό φορτίο, επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Αλεξίου Κουρτέση, παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, των Πολιτικών Κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Ανωτάτων Αξιωματικών και Προϊσταμένων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γ.Α.Δ.Α., των συνδικαλιστικών οργανώσεων, συγγενών και φίλων των αδικοχαμένων αστυνομικών.
Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» τιμούν τους Αστυνομικούς, οι οποίοι με πίστη και αυταπάρνηση, έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι στο καθήκον τους, για την παροχή ασφαλείας των πολιτών, διαφυλάττοντας τις ζωές και τις περιουσίες τους.

Διαβάστε επίσης