Αρχική Πολιτική Ολομέλεια Βουλής – Επίθεση Στίγκα σε Βελόπουλο: Είστε από τους πρωτεργάτες του πρώτου μνημονίου

Ολομέλεια Βουλής – Επίθεση Στίγκα σε Βελόπουλο: Είστε από τους πρωτεργάτες του πρώτου μνημονίου

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών έκανε λόγο για «αρουραίους του υπονόμου» και είπε ότι ο ίδιος δεν φοβάται να μιλάει με ονόματα

Από antonio

Συνεχίζονται οι διαφωνίες στη δεξιά πτέρυγα με τον Βασίλη Στίγκα να εξαπολύει τα βέλη του κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. Με αφορμή τη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, ανέσυρε από τη μνήμη την εποχή των μνημονίων βρίσκοντας την ευκαιρία να επιτεθεί στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, με τον οποίο έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Κάνοντας λόγο για «αρουραίους του υπονόμου» και πως ο ίδιος δεν φοβάται να μιλάει με ονόματα, χαρακτήρισε πρωτεργάτες του μνημονίου βουλευτές που βρίσκονταν στο ΛΑ.ΟΣ και σήμερα είναι στα υπουργικά έδρανα βάζοντας στο κάδρο και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Όπως είπε, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, την περίοδο του πρώτου μνημονίου ήταν εκλεγμένος βουλευτής με το ΛΑ.ΟΣ «για να θυμόμαστε ποιοι μας οδήγησαν εδώ».

Μιλώντας για το φορολογικό νομοσχέδιο, ο κ. Στίγκας, τόνισε ότι στοχοποιούνται συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες και έκανε λόγο για φοροεπιδρομή. Ανέφερε παράλληλα, πως η κυβέρνηση θα πρέπει να πάει σε «λαθρόκαταστήματα», όπως τα λέει ο ίδιος, για να ελέγξουν αν διαθέτουν pos και αν πληρώνουν φόρους.

Τέλος, για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Στίγκας δήλωσε ότι δεν πιστεύει στην ελληνοτουρκική φιλία και είπε πως με τη Τουρκία «δεν έχουμε να πούμε τίποτα».

πηγή Protothema.gr

Διαβάστε επίσης