Αρχική Διεθνη Νεα Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν θα παραδώσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο της επικράτειάς μας-ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν θα παραδώσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο της επικράτειάς μας-ΒΙΝΤΕΟ

Από antwnio

Μήνυμα απηύθυνε ο ο Ουκρανός ΥΠΕΞ Ντμίτρο Κουλέμπα, ο οποίος τόνισε ότι “θα νικήσουμε γιατί ο σκοπός μας είναι σωστός” αλλά και ότι “δεν θα υποκύψουμε, δεν θα παραδώσουμε ούτε μέτρο των εδαφών μας”. Τόνισε πως θα γίνουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία καθώς και ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτές θα γίνουν χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Χαρακτηριστικά είπε ότι είναι “νίκη για την Ουκρανία ότι η Ρωσία έρχεται για διαπραγματεύσεις χωρίς τελεσίγραφα”. Είπε ότι θα συζητήσουν το πώς θα σταματήσει ο πόλεμος και το πώς θα αποχωρήσουν οι ρωσικές δυνάμεις. Υπογράμμισε ότι η Ουκρανία δεν θα παραδώσει κανένα κομμάτι της και πως η Ρωσία άφησε τα τελεσίγραφα μετά τις απώλειες στο πεδίο της μάχης.

Απηύθυνε έκκληση για παροχή όπλων στην Ουκρανία τονίζοντας ότι “ο πόλεμος είναι δικός μας”. Παράλληλα, έθεσε τους ηγέτες προ των ευθυνών τους κατηγορώντας κάποιες χώρες ότι συνεχίζουν να συνδιαλέγονται με τη Ρωσία. Απηύθυνε κατηγορίες ότι ακολουθήθηκε πολιτική κατευνασμού της Ρωσίας. Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έθεσε σε ετοιμότητα τις πυρηνικές δυνάμεις τόνισε ότι “αν γίνει πράξη η διαταγή Πούτιν, να χρησιμοποιήσει εναντίον μας τα πυρηνικά όπλα, θα είναι καταστροφή για τον κόσμο”.

Ζήτησε την υποστήριξη από τον κόσμο, τόνισε ότι όλες οι τράπεζες πρέπει να επβάλουν κυρώσεις και σημείωσε ότι πρέπει να επιβάλουμε την παγκόσμια τάξη πραγμάτων”

Διαβάστε επίσης