Αρχική Κοινωνια Πιερία: “Θεματοφύλακες του συντάγματος” πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο! (video)

Πιερία: “Θεματοφύλακες του συντάγματος” πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο! (video)

Από antwnio

Aντιεμβολιαστές – αρνητές γονείς συνέλαβαν τον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας. Ομάδα ατόμων, που παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» σήμερα το πρωί πήγε στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Από εκεί μεταφέρθηκε με εκδορές στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή, περίπου δέκα ατόμων, τον οδήγησε με δεμένα χέρια στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο olympusmera.gr, μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων έστησε καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου, στις 7:30 σήμερα το πρωί, τον κυνήγησε, τον “συνέλαβε” και τον υποχρέωσε να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν κι άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την “απαγωγή” του γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τη δεκαμελή ομάδα και την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον status ο δήμαρχος.Οπως αναφέρει τοthestival.gr

Διαβάστε επίσης